За Нас

Ние сме Decorela и сме собствената си сбъдната мечта. Ние сме Вики и Хриси, които благодарение на дългогодишното си приятелство, се осмелихме да мечтаем заедно. Да имаме общ блян и да сбъднем сънищата си. А те бяха цветни, пъстри и емоционални. Те бяха всичко онова, което ни вдъхновяваше и което не ни даваше мира всеки ден. Мечтаехме в цветове, с които рисувахме любовта, щастието, споделеността. Въображението ни стигна до там, че си представяхме как изглежда съвършенството.

Decorela Wedding Decoration Style
Decorela Wedding Decoration Style

След това разбрахме, че то няма форма - за него не се говори, то само се усеща. Съвършенството са усмивките на хората, след като видят това, което сме създали за техния специален ден. Нашите мечти и сънища се сбъднаха тогава, когато разбрахме, че можем да създаваме щастие, да сме част от случването. Да сме част от сълзите от щастие и да плачем с Вас, заради вашата емоция. Искаме всичко да е специално, да е лично, да носи вашия почерк. И точно затова проектите ни са индивидуални, съобразени и синхронизирани с желанията Ви - с Вас самите. Споделяме щурите Ви и романтични идеи и винаги сме искрени. Защото когато сме заедно, Вие не сте просто наши клиенти - Вие сте тези, които разчитат на нас. Тези, които често се превръщат в наши приятели, заради еуфорията, енергията и заради щастието, за което сме мечтали.

Decorela Wedding Decoration Style
Decorela Wedding Decoration Style

Изживяваме Вашият празник. Не обичаме да казваме, че украсяваме. Украсата е много малка част от процеса, а той е дълъг. Вашето събитие е наше платно, което изрисуваме.

Ние сме Вики и Хриси - ние сме Decorela и детайлите за нас са важни, заради цялостта. Малките неща правят големите събития.

Благодарим Ви, че сте с нас.

Благодарим Ви, че избрахте нас и че чрез Вашите желания, ние сбъдваме мечтите си.