Услуги

Декорация:

Decorela Wedding Decoration Style

Обичаме вълшебствата, онези тайнствените, които хем се случват пред очите ти, хем се удивляваш на магията и се чудиш – това пък как стана. И отговорът е – тайна. Крайният резултат по декорацията на вашето събитие е също толкова впечатляващ, колкото стихващата дъха магия на илюзионист. Нашият порок са празните пространства, които искаме да превърнем в шедьовър. Пристрастени сме към процеса на декорация, които ни окрилява, развихря ни, кара ни да мислим в цветове, в предмети, в светлина. Той е малка част от планирането на едно събитие, но е всичко онова, което събира овациите.

Decorela Wedding Decoration Style

Искаме Вашите гости да бъдат удивлени от подаръка на преживяването, който сте избрали да им подарите. Защото крайният резултат е подарък за всички - да се чувстват специални хора на специално място.

Декорацията за нас не са само цветята, декорацията са всички елементи. Всичко, което може да се използват така, че да създаде цялостна картина - завършена, пълна, съвършена. Нашият екип е тук, за да Ви помогне да се възползвате максимално от вълнуващия процес на планиране с най-добрата декорация за Вашето тържество. Искаме да бъдете съпричастни и да творите с нас. Вашите идеи са важни.


Организиране на събития:

Decorela Wedding Decoration Style

Лични, корпоративни, обществени, социални събития. Участваме в организацията на всеки повод и имаме решения как да направим Вашия специален и тематичен ден. Сватба, кръщене, рожден ден, моминско парти, ергенско парти, фирмено парти и много други. Всички партита, за които се сетите, могат да се превърнат в истинско преживяване. Поводът от Вас – решенията от нас.


Кетъринг:

Decorela Wedding Decoration Style

Ценители сме на вкусната храна, затова и се обграждаме от хора, които разбират от нея. С годините сме открили тайни местенца на кулинарни вълшебници, които със замах могат да приготвят изтънчени блюда за всеки повод и на всякаква тема. Кетърингът – онези изкушаващи малки хапчици, са завършек на всяко добре организирано и прецизно събитие. Безкомпромисни сме в избора си на храна и за нас, и за Вас. Затова, ние то Decorela, гарантираме качество и визия. Сладко или солено, кисело или сладко, вкусове различни – един качествен резултат.


Фото и видео:

Decorela Wedding Decoration Style

Не че сме суетни, но предпочитаме като ни снимат. Освен това да е професионално, с добрия профил и на правилната светлина. Искаме това и за нашите клиенти. Държим на професионализма и настояваме за него. Намерили сме хора, които държат на същото, и не случайно са най-добрите. И това не е само заради личните си стандарти.

Фотографите и операторите, с които работим, са от хората, които разказват истории в кадри. Те не са на приказките, а на действията зад обектива. Доверието помежду ни е такова, че заедно се вълнуваме на Вашите снимки и видеа. Ние от Decorela няма да спрем да повтаряме, че за нас най-важен е личният момент. А няма по-личен момент от този запечатан в снимка и заснет на видео. Работим с най-добрите, защото Вие заслужавате най-доброто.


Осветление:

Decorela Wedding Decoration Style

Светлината не е въпрос на избор, на необходимост е. Качественото осветление не е лукс, класа е. Светлината е тази, която завършва детайла. Работим с цветове и искаме те да бъдат видяни по най-добрия начин. Украсата ни хармонизира с избора на светлина. Ако искате да превърнете събитието си в светлина феерия - ние имаме идея как да се случи това. Ползваме осветление, достойно за звездна продукция. Звездите на събитието сте Вие и заедно избираме светлината, която да го подчертае. Ние виждаме класата Ви, затова нека я покажем забележително. Как ли? Със светлина и блясък.